İş arkadaşının su şişesine idrarını yapan adama gözaltı

Sıcak yaz aylarında Japonya'daki otomatlardan en zor bulunan içeceklerden biri olan su, kabusa dönüştü. İsmi açıklanmayan bir erkek, aynı iş yerinde çalıştığı kadının su şişesine gizlice idrarını yaptığı gerekçesiyle gözaltına alındı

Son Güncelleme:

Japonya'nın Kobe şehrindeki bir iş yerinde çalışan ismi açıklanmayan kadın, 28 Temmuz ve 2 Ağustos'ta ofis buzdolabını açtığında su şişesinin içinde sarı renkli ve tuhaf kokulu bir sıvı olduğunu fark edince durumu yönetime bildirdi. Yapılan incelemenin ardından şişedeki sıvının idrar olduğu ve kısa süre önce dönemsel çalışan olarak işe giren bir erkek tarafından yapıldığı belirlendi.

Kadının içeceklerini buzdolabına koyduğu belirtilirken, ofis içinde yapılan soruşturmada, bir erkeğin daha önce kadının su şişesini taşıdığının görüldüğü anlaşıldı. 

Yetkililerin şikayeti üzerinde gözaltına alınan adam suçunu kabul ederken, olayı gerçekleştirme sebebi olarak 'iş arkadaşından hoşlanması' nedeniyle yaptığını söyledi. 

Israrlı takip suçlaması yöneltilen adam, işten de çıkarıldı. 27 Ağustos'ta işine son verilen 24 yaşındaki erkek, suçlamaları kabul ederken, eylemi gerçekleştirdiği 2 Ağustos gününü ise hatırlamadığını söyledi. Genç kadının ise tuhaf bulduğu sıvıları her iki olayda da içmediği belirtildi.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber