Japon güreşçi ve Netflix yıldızı Hana Kimura hayatını kaybetti

Japon güreşçi ve Netflix'in 'Terraced House' isimli reality şovunun yıldızı Hana Kimura, hayatını kaybetti. Instagram'dan paylaştığı en son hikayede kedisi ile birlikte bir fotoğrafını paylaşarak, "Hoşçakalın" yazdı.

Son Güncelleme:

Hana Kimura, son dönemde sosyal medya kullanıcılarının lincine maruz kalmıştı. Japon güreşçi ve oyuncu Hana Kimura evinde ölü bulundu. Kimura'nın son sosyal medya paylaşımı ise intihar şüphelerini güçlendirdi.  

Sosyal medyada uğradığı linç nedeniyle hayatına son verdiği düşünülen Hana Kimura'nın bir başka mesajında da "Her gün saldırgan nitelikte yüzlerce düşünce… Bunların beni yaralamadığını söyleyemem. Sevilmek istediğim bir hayattı. Beni destekleyen herkese teşekkür ederim. Onları seviyorum. Ben zayıfım, özür dilerim. Herkese teşekkürler, sizi seviyorum. Hoşça kalın" şeklinde paylaşım yaptığı görüldü. 

Hana Kimuıra'nın ölümü, güreş organizasyonu Stardom Westling tarafından da onaylandı. Organizasyon tarafından yapılan açıklamada "Stardom hayranlarına üzüntüyle bildirmek isteriz ki güreşçimiz Hana Kimura hayatını kaybetti. Lütfen ailesinden ve arkadaşlarından dualarını eksik etmeyin. Bu zorlu dönemde vereceğiniz destek için minnettarız" denildi. 

Kimura'nın annesi Kyoko Kimura da tanınmış bir güreşçiydi. 

Ölüm haberinin ardından hayranları ve spor ile eğlence sektöründe yer alan isimler, siber zorbalık ve bunun ruh sağlığı üzerindeki etkileri hakkında açıklamalar yaptı.

Sonraki Haber