İzlanda'da yanardağ korkusu: Bazı yollar lavla kaplandı

İzlanda'nın güneybatısında bulunan bir yanardağ lav püskürtmeye devam ediyor. Başkent Reykjavik'e 50 kilometre uzaklıktaki Grindavik kentinde elektriğin kesildiği ve yolların bazılarının lav ile kaplandığı belirtildi.

Son Güncelleme:

İzlanda'nın güneybatısında Grindavik balıkçı kasabası yakınlarındaki Svartsengi jeotermal enerji santrali ve Blue Lagoon jeotermal kaplıcası yakınında meydana gelen yeni patlamalar ile lavlar jeotermal tesise doğru ilerliyor. Geçen yıl Aralık ayından bu yana beş kez patlayan yanardağ, Grindavik'in yanı sıra yakındaki Blue Lagoon jeotermal kaplıcasının da tahliye edilmesini zorunlu kıldı. Yağmur ve rüzgar nedeniyle etkisi azalan patlama altı gündür devam ediyor.

İsrail-Lübnan sınırında çatışma anları İsrail, Lübnan'ın güneyini vuruyor! Çarpıcı görüntüler servis edildi İtalya’yı Boris Fırtınası vurdu! Binden fazla kişi evlerinden tahliye edildi Eve giren 4 metrelik piton kadını böyle sardı! İsrail'in Hizbullah'a telsizler üzerinden ikinci saldırısına dair yeni görüntüler Dünyadan parçalı ay tutulması ve süper ay manzaraları