İtalya’daki selde nehir üzerindeki viyadüğün çökme anı kamerada

İtalya’nın Calabria bölgesinde Trionto Nehri'nin taşması sonucu viyadüğün bir kısmı çöktü.

Son Güncelleme:

İtalya genelinde etkili olan yoğun yağışlar hayatı olumsuz etkiliyor. Ülkenin güneyinde bulunan Calabria bölgesindeki Cosenza ilinde şiddetli yağış nedeniyle Trionto Nehri taştı. Nehir üzerindeki Ortiano-2 viyadüğünün bir kısmı çöktü. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, viyadüğün çökmeden saatler önce trafiğe kapatılmasıyla facianın önüne geçildi.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Ülkenin kuzeyindeki Emilia-Romagna bölgesinde günlerdir etkili olan şiddetli yağışın yol açtığı sel ve toprak kayması nedeniyle şu ana kadar 2 kişi hayatını kaybetti. Devam eden kurtarma çalışmalarında 500 kişi tahliye edildi. Bölgedeki tren seferleri durdurulurken, okullarda eğitime ara verildi.

Kaynak: İHA

Yeni Kaledonya'da bağımsızlık isyanı: 6 ölü 27 ülke çekindi Mehmetçik 'ben yaparım' dedi Tek kişilik uçan araba HEXA'dan gösteri uçuşu Trump'tan seri katile övgü: Büyük usta Hannibal Lecter, harika bir adam ABD'de yıldızlı geceyi aydınlattı: Clear Lake'den dikkat çeken görüntüler Güneşteki patlama sonucu İsveç'te ortaya çıkan kuzey ışıkları büyüledi