İsrail uçakları, Gazzelilere bildiri atıyor! Haritalı uyarı: Burayı derhal boşaltın

İsrail ordusu, Gazzelilere uçaklarla bildiri dağıtıyor. Güvenlik duvarına yaklaşılmasına konusunda 'ölüm' uyarısının da yer aldığı bildiride, harita ile gidilmesi gereken bölge işaret ediliyor.

Son Güncelleme:

İsrail ordusu, sivillerin Gazze'nin güneyine gitmesi için çağrı içeren broşürler dağıtıyor. Uçaklardan atılan broşürler Arapça ve üzerine harita yer alıyor.

Bildiride şu ifadeler yer alıyor:

"Gazze Şehri sakinlerine

Terör örgütleri, İsrail Devleti'ne karşı savaş başlattı. Gazze şehri savaş alanı haline geldi. Hemen evlerinizi boşaltıp Gazze Vadisi'nin güneyine yönelmelisiniz.

Güvenliğiniz ve güvenliğiniz açısından, İsrail Savunma Kuvvetleri tarafından yapılacak bir sonraki duyuruya kadar evlerinize dönmemelisiniz. Güvenlik duvarına yaklaşmak yasaktır. Güvenliğiniz ve ailelerinizin güvenliği için derhal evlerinizi boşaltmalı ve Gazze Vadisi'nin güneyine, İsrail Savunma Ordusu'na yönelmelisiniz."

Kaynak: Haber Global TV

İsrail-Lübnan sınırında çatışma anları İsrail, Lübnan'ın güneyini vuruyor! Çarpıcı görüntüler servis edildi İtalya’yı Boris Fırtınası vurdu! Binden fazla kişi evlerinden tahliye edildi Eve giren 4 metrelik piton kadını böyle sardı! İsrail'in Hizbullah'a telsizler üzerinden ikinci saldırısına dair yeni görüntüler Dünyadan parçalı ay tutulması ve süper ay manzaraları