İsrail Savunma Güçleri'nden skandal paylaşım! Yorum yağdı

İsrail Savunma Güçleri'nin onaylı Twitter hesabında olağan dışı bir paylaşım yapıldı. Ayna karşısına geçmiş bir kadının çektiği fotoğraf herhangi bir yazı olmadan direkt paylaşıldı. Paylaşımın ardından sosyal medyada bu kare gündem oldu.

Son Güncelleme:

İsrail Savunma Güçleri Twitter'dan ilginç paylaşımda bulundu. Genel olarak askeri fotoğraflar ve gelişmelere yönelik bilgiler verilen onaylı hesaptan bir kadının ayna karşısındaki pozu paylaşıldı. 

İsrail Savunma Güçleri twitter hesabının yöneticisinin attığı  ilk tweette herhangi bir açıklama yer almadı. Ancak tweetteki fotoğrafa yüzlerce yorum, binlerce beğeni ve retweet geldi.

Paylaşılan tweetin altına Türk Twitter kullanıcıları birçok yorumda bulundu. Türk kullanıcılar "Ortak tatbikat yapmalıyız, kayıtlar nereye yapılıyor" gibi yorumlar yaptı. Ayrıca birçok Twitter kullanıcısından fotoğrafın altına yorumlar gelmeye başladı.


İSRAİL'DEN HACKLENMEYE ÇALIŞILDIKLARI İDDİASI!

Daha sonra resmi sitede duran fotoğraf için İsrail Savunma Güçleri'nden ilginç bir açıklama da geldi. Açıklama aynı resmi siteden yapılırken İsrail Savunma Güçleri, Hamas tarafından hacklenmeye çalışıldıkları iddiasında bulundu.

Twitter'dan yapılan açıklama şöyle: "Hamas, bu fotoğraf ve benzerlerini kullanarak sahte sosyal medya hesapları açarak askerlerimizin telefonlarını hacklemeye çalıştı. Hamas'ın bilmediği şey ise, İsrail istihbaratının bu planlarını öğrendiği, kötü amaçlı yazılımı takip ettiği ve Hamas'ın hack sistemlerini çökerttiği.."

Sonraki Haber