İsrail- Hamas çatışması Lübnan'a sıçradı!

İsrail ve Hamas arasında çatışmalar 2. gününde devam ediyor. Her iki tarafın da toplam can kaybı 600'ü aştı. İsrail Gazze'yi bombalarken, çatışma Lübnan'a da sıçradı.

Son Güncelleme:

İsrail ordusu, dün geceden bu yana Gazze'ye hava saldırısı düzenliyor.

Çok sayıda bina yıkıldı ve hasar aldı. Bölgede bir camii de vuruldu. Şu ana kadar 350 Filistinli yaşamını yitirdi, 2.000'den fazla yaralı var.

İsrail'in güney sinirindeki kentlerde çatışmalar gece boyu devam etti. İsrail ordusu çoğu kentte hakimiyetin yeniden sağlandığını açıkladı.

Sderot'ta Hamas'ın işgal ettiği karakolda kontrol ele geçirildi.
İsrail ordusu çatışmalarda 400 Filistinlinin öldürüldüğünü, onlarca kişinin de gözaltına alındığını açıkladı.

Çatışmalar bu sabah itibarı ile Lübnan'a sıçradı. Lübnan Hizbullah'ı tartışmalı Dov Dağı bölgesine ateş açtı. İsrail ordusu misilleme saldırısı başlattı.

Kaynak: Haber Global TV

Trump'tan seri katile övgü: Büyük usta Hannibal Lecter, harika bir adam ABD'de yıldızlı geceyi aydınlattı: Clear Lake'den dikkat çeken görüntüler Güneşteki patlama sonucu İsveç'te ortaya çıkan kuzey ışıkları büyüledi NASA yayınladı: Güneş'te yaşanan dev patlama böyle gerçekleşti! Japonya'da flap arızası yaşayan yolcu uçağı acil iniş yaptı İsrailli yarışmacı Eurovision sahnesinde yuhalanınca koşarak ayrıldı