This browser does not support the video element.

İranlı genç kızların çektikleri video başlarına bela oldu: Dans ettikleri yere götürüp...

İran'da 5 genç kızın, “Calm Down” şarkısı eşliğinde, başörtü takmadan sokakta dans ettiği için tutuklanması gündem oldu.

Son Güncelleme:

İran’da başörtü takmadan sokakta dans eden kızların tutuklanmasına tepkiler çığ gibi büyürken,  binlerce sosyal medya kullanıcısı da 'Calm Down' şarkısı eşliğinde genç kızlara destek vermek için şarkıyla dans ettikleri anları paylaştılar.

Öte yandan sosyal medyada paylaşılan görüntüdeki iddiaya göre ise, genç kızları zorla dans ettikleri alana götürüp özür dilettiler.

Genç kadınların sosyal medyada dans ederken yayımlanan görüntüleri kısa sürede izlenme rekoru kıran görüntülere, şarkının sahibi Nijeryalı Rapçi, Rema'dan da destek geldi.

Dayanışma mesajı yayımlayan rapçi Rema, “Daha iyi bir dünya için savaşan tüm güzel kadınlara, sizden ilham alıyorum, sizin için şarkı söylüyorum ve sizinle hayal kuruyorum.” dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Bosna Hersek'te selden etkilenen 4 belediyede seçimler ertelendi İsrail İran'a 7 Ekim'de misilleme mi yapacak? Paris'ten Paris'e 8 saatlik yolculuk Safiyüddin Hizbullah'ın lideri olamadan öldürüldü mü? Güneş tutulmasının ateş çemberi oluşturduğu anlar Trump’ın eşinden dikkat çeken çıkış: Kürtaj hakkını savundu