3 aylık bebek İngiltere Başbakanı Boris Johnson'a benzerliğiyle dikkat çekti

İngiltere'de yaşayan Rus çiftin üç ay önce dünyaya gelen oğulları David Doronina, saçları nedeniyle İngiltere Başbakanı Boris Johnson'a benzetilirken, 'minyatür Boris' olarak anılıyor.

Son Güncelleme:

İngiltere'de yaşayan Rus çiftin üç ay önce dünyaya gelen oğulları David, saçları nedeniyle İngiltere Başbakanı Boris Johnson'a benzetilen bebek, gören herkesin ilgisini çekiyor.

35 yaşındaki anne Tatiana Doronina, minik oğlunun Başbakan Johnson'a benzerliğini doğumunda hemşireler tarafından fark edildiğini söylerken, "David adeta bir ünlü gibi. Onu gören herkes baştan aşağı süzüyor. Görür görmez onu Boris Johnson ile kıyaslıyor" diye konuştu.

Doğumundan hemen sonra bebeğinin saçlarını fark ettiğinde büyük bir şaşkınlık yaşadığını dile getiren anne Tatiana, "Saçları nasıl bu kadar açık renkli olabilir diye düşündüm. Sonra ilk kez onu yıkadığımda saçlarının çok gür olduğunu fark ettim. Onu gören tüm hemşireler de saçlarının gürlüğüne şaşırdılar. O adeta bir minik Boris" dedi.

Adını neden Boris koymadıkları soruna ise, "İnsanların benzediğini söylemesi için Boris adını vermemize gerek yok" diyen anne, hem kendisi hem de eşi koyu saçlıyken sarışın doğan bebeklerini gördüklerinde çok şaşırdıklarını da belirtti. 

Instagram'da oğlu David'in fotoğrafını paylaşan anne, "Boris Johnson'ın oğlu değil" ifadelerini kullandı. 

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber