İngiliz basını Pentagon'dan gelen raporları yayınladı: Putin kansere yakalandı!

Ukrayna savaşıyla küresel dengeleri alt üst eden Vladimir Putin, amansız hastalıkla mı mücadele ediyor? İngiliz Mirror gazetesine göre Rusya Devlet Başkanı, kansere yakalandı. iddia, gazeteye konuşan ismi açıklanmayan bir Rusya federal güvenlik servisi yetkilisine dayandırıldı.

Son Güncelleme:

Putin'in hızla ilerleyen ciddi bir kanser türünden muzdarip olduğu, doktorların tahminine göre iki ila üç yıl ömrü kaldığı ileri sürüldü. Şiddetli baş ağrısı çektiği ve görme duyusunu kaybetmeye başladığı söyleniyor. Zayıf lideri imajı vermemek için gözlük takmayı reddettiği, bu yüzden televizyonda açıklama yaparken okuduğu metnin çok büyük harflerle yazıldığı da iddialar arasında.

Kaynak: Haber Global TV

İsrail-Lübnan sınırında çatışma anları İsrail, Lübnan'ın güneyini vuruyor! Çarpıcı görüntüler servis edildi İtalya’yı Boris Fırtınası vurdu! Binden fazla kişi evlerinden tahliye edildi Eve giren 4 metrelik piton kadını böyle sardı! İsrail'in Hizbullah'a telsizler üzerinden ikinci saldırısına dair yeni görüntüler Dünyadan parçalı ay tutulması ve süper ay manzaraları