"Herkesin farklı renkte gördüğü elbise" paylaşımının sahibi hapse girdi

İnternette yayımladığı elbise ile viral olan adam, eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle 4 yıldan fazla hapis cezasına çarptırıldı. İnternet alemini ikiye bölen elbise kimilerine siyah mavi görünürken kimilerine sarı ve beyaz renkte görünüyordu.

Son Güncelleme:

İnternette yayımladığı elbise ile viral olan adam hapis cezasına çarptırıldı. Eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle 4 yıldan fazla hapis cezasına mahkum edilen adam, düğününde giyilen bir elbisenin fotoğrafını internet ortamında yayınlayarak tartışma yaratmıştı. 

Gelinin annesinin giydiği elbise, fotoğrafın kalitesinin düşüklüğü nedeniyle bazılarına sarı ve beyaz olarak görünmüştü. Taylor Swift ve Justin Bieber gibi isimler siyah ve mavi görürken bazı ünlüler ise beyaz ve altın rengi görmüştü.

İnterneti ikiye bölen elbisenin fotoğrafını paylaştıktan sonra medyanın ilgi odağı haline gelen çift, ABD'de Ellen DeGeneres'in programına da katılmıştı.

Independent Türkçe'de yer alan habere göre, Keir Johnston'ın gerçekleşen saldırı sırasında eski eşini yere yatırıp boğazını sıktığı ve bir de bıçakla tehdit ettiği bildirildi. 

Glasgow'daki Yüksek Mahkeme, Johnston'ın eşini daha önceden de istismar ettiğini ve 6 Mart 2022'de bir barda düzenlenen bilgi yarışmasında eşine şiddet uyguladığını ortaya çıkarmıştı. 

Johnston'dan ayrılmış mağdur eşin "duygusal, psikolojik ve mali" hasar gördüğü söyleniyor.

Sonraki Haber