Hamburgerlerde öldüren bakteri! Hastalanan 75 kişiden 1'i hayatını kaybetti
ABD’de ünlü bir fast food markasının restoranlarında üretilen hamburgerlerde tespit edilen koli basili (E.Coli) bakterisi nedeniyle 1 kişinin hayatını kaybettiği, hastalanan kişi sayısının ise 75'e çıktığı açıklandı.
Son Güncelleme:
ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi'nden (CDC) ülkenin 13 eyaletinde fast food markasının ürettiği hamburgerlerde koli basili bakterisine rastlanmasıyla ilgili olarak, 1 kişinin hayatını kaybettiğini ifade etti. Açıklamada, hastalanan kişi sayısının 75'e yükseldiği belirtilerek, 22 kişinin hastaneye kaldırıldığı kaydedildi. Açıklamada, soruşturma kapsamında hamburgerlerde kullanılan soğan dilimlerinin kullanılmasının durdurulduğu ve durumun gözlemlendiği açıklandı.