Haber Global Genel Yayın Yönetmeni Taha Dağlı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o sözlerine dikkat çekti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Genel Kurulu'ndaki konuşmasında Gazze'deki katliamdan KKTC'nin tanınması, Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki barış süreci ve Rusya-Ukrayna savaşı gibi pek çok kritik konuya değindi. Erdoğan'ın konuşmasını değerlendiren Haber Global Genel Yayın Yönetmeni Taha Dağlı, "Cumhurbaşkanı Erdoğan altını çok net çizdi, 'Hamaset diliyle konuşmuyorum, hamaset yapmıyorum' dedi" değerlendirmesinde bulundu.

Son Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu yıl 79.'su düzenlenen Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda konuştu. Konuşmasında Gazze'deki katliamdan KKTC'nin tanınması, Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki barış süreci ve Rusya-Ukrayna savaşı gibi pek çok kritik konuya değindi.

Erdoğan'ın BM'de yaptığı konuşmayı Amerika Birleşik Devletleri ziyaretini takip eden gazetecilerden biri olan Haber Global Genel Yayın Yönetmeni Taha Dağlı sıcağı sıcağına değerlendirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önceki yıllarda o kürsüde ünlü "Dünya 5'ten büyüktür" sözünü tekrarladığına dikkat çeken Dağlı, "Bu kez ortada Gazze'de bir soykırım, insanlık dramı var. Ve bu soykırımın durdurulması üzerine bunu bir kez daha haykırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan altını çok net çizdi, 'Hamaset diliyle konuşmuyorum, hamaset yapmıyorum' dedi.

Ticaret Bakanı Bolat'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması için Haber Global'e özel değerlendirme Kanada'da dev domino taşlı etkinlik İspanyol merdivenleri Fransa'nın mı? İsrail Gazze’den sonra Lübnan’ı vuruyor Yunan basınından flaş iddia: "Türkiye F-35 programına dönecek" Almanya'da aşırı sağcı partilerin oylarındaki artış Türkleri tedirgin ediyor