Gazze'deki hain saldırılarda ölenler için Gaziantep'te sela okundu

İsrail’in Gazze’deki hastaneye yaptığı hain saldırıda hayatını kaybedenler için Gaziantep genelindeki camilerde selalar okundu.

Son Güncelleme:

İsrail’in Gazze’deki hastaneye yaptığı hain saldırıda yüzlerce sivil hayatını kaybetti. Doğrudan sivilleri hedef alan bombalı saldırılar sonrası aralarında çoğunlukla çocuk, yaşlı ve kadınların bulunduğu en az 500 kişi hayatını kaybetti.

Hain saldırıların ardından İsrail'in zalimliklerine tepkiler çığ gibi büyürken, hastanenin bombalanması sonucu hayatını kaybedenler için Gaziantep'teki camilerde selalar okundu.

Öğle ezanı öncesi okunan selaların ardından hayatını kaybedenler için Kur'an-ı Kerim okunarak dua edileceği ve gıyabı cenaze namazı kılınacağı belirtildi.

Kaynak: İHA

Yeni Kaledonya'da bağımsızlık isyanı: 6 ölü 27 ülke çekindi Mehmetçik 'ben yaparım' dedi Tek kişilik uçan araba HEXA'dan gösteri uçuşu Trump'tan seri katile övgü: Büyük usta Hannibal Lecter, harika bir adam ABD'de yıldızlı geceyi aydınlattı: Clear Lake'den dikkat çeken görüntüler Güneşteki patlama sonucu İsveç'te ortaya çıkan kuzey ışıkları büyüledi