Fransa'da protestolar 5. gününde: Paris’te belediye başkanının evine saldırı düzenlendi!

Fransa’nın L’Hay-les-Roses Belediye Başkanı’nın evine yanan araçla saldırı düzenlendi. Ülke genelinde devam eden protestoların 5’inci gününde ise 719 kişi gözaltına alındı.

Son Güncelleme:

Fransa’da polisin açtığı ateş sonucu hayatını kaybeden Nahel M.’nin dün düzenlenen cenaze töreni sonrası gösteriler kaldığı yerden devam etti. Polis ve göstericiler arasında devam eden çatışmalarda ülke genelinde 719 kişinin gözaltına alındığı açıklandı.

Fransa’nın başkenti Paris’teki gösteriler sırasında protestocular yanan bir otomobili Paris’in L’Hay-les-Roses Belediye Başkanı Vincent Jeanbrun’un evine çarptı.

Vincent saldırı sonrası yaptığı açıklamada, “Dün akşam dehşet ve rezillikte dönüm noktasına gelindi. Evime saldırıldı ve ailem suikast girişimine uğradı. Cumhuriyeti koruma ve ona hizmet etme kararlılığım her zamankinden daha büyük. Geri adım atmayacağım” dedi.

Kaynak: İHA

27 ülke çekindi Mehmetçik 'ben yaparım' dedi Tek kişilik uçan araba HEXA'dan gösteri uçuşu Trump'tan seri katile övgü: Büyük usta Hannibal Lecter, harika bir adam ABD'de yıldızlı geceyi aydınlattı: Clear Lake'den dikkat çeken görüntüler Güneşteki patlama sonucu İsveç'te ortaya çıkan kuzey ışıkları büyüledi NASA yayınladı: Güneş'te yaşanan dev patlama böyle gerçekleşti!