Emine Erdoğan’dan Miçotakis’in eşine sıcak karşılama

BM Genel Kurul toplantıları marjında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la BM binasında bir araya gelen Yunanistan Başbakanı Miçotakis çıkışta Türk gazetecilerin "görüşme nasıl geçti?" sorusuna, "Gayet iyiydi... İlişkiler geçmişe oranla çok daha iyi durumda" yanıtı verirken, eşi de, Türkevi'nde Emine Erdoğan'ın davetine katıldı ve son derece sıcak görüntüler ve mesajlar verdi.

Son Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Miçotakis, BM binasında, beraberlerinde Dışişleri Bakanlarının katıldığı bir toplantı gerçekleştirirken, Türkevi'ni ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı'nın eşi Emine Erdoğan'ın ev sahipliğindeki "Gelin Hazineleri: Osmanlı ve Anadolu Çeyizlerinde Bir Yolculuk" programına katılan Miçotakis'in eşi Mareva Grabowski Miçotakis oldu.

Bayan Miçotakis, katılımcılar tarafından büyük beğeni toplayan defileye gelişi ve sonrasında Emine Erdoğan ile son derece samimi ve sıcak görüntüler verdi.

Emine Erdoğan’ın ev sahipliğindeki özel programa Mareva Miçotakis de katıldı.

Yıllardır sergilenen pandaların boyanmış köpekler olduğu ortaya çıktı Yunan şarkıcının sahnede felç geçirdiği anlar Havada aşk kokusu mu var? Musk ve Meloni’nin bakışları dikkat çekti Finlandiya Parlamentosu'nda kırmızı boyalı eylem Enflasyon pandaları da vurdu: Ülkelerine iade edilecekler Barselona polisi rengarenk oldu