"Daniel" fırtınasının hayatı felç ettiği Libya'da selin ortasında kalan adam namaz kıldı

Libya'da sel ortasında kalan bir adamın namaz kıldığı anlar kameraya yansıdı.

Son Güncelleme:

Libya'da sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 6 bini geçerken, 10 bin kişi de hala kayıp durumda. Yetkililer, yağış miktarının son 40 yılın en yükseği olarak kaydedildiğini belirtiyor.

Orta Akdeniz'de etkili olan ve 10 Eylül'de Libya'nın doğusunu vuran "Daniel" fırtınası, Bingazi, Beyda, Merc, Suse ve Derne kentlerinde büyük bir sel felaketine yol açtı.

Libya Ulusal Birlik Hükümeti, felaket sonucu 6 bin kişinin hayatını kaybettiğini, binlerce kişinin de kayıp olduğunu duyurdu.

Libya'da selin ortasında kurtarılmayı bekleyen adam bir evin enkazı üzerinde namaz kıldı. O görüntüler adete çaresizliği gözler önüne serdi.

Kaynak: Haber Global TV

Almanya'da hükümete protesto: Çevreci gruplar ayaklandı Ukrayna için direnişin sembolü haline gelmişti! Savunulmaya devam ediyor ABD'de aksiyon dolu dakikalar: Polis seyir halindeki araca tırmandı İsrail-Lübnan sınırında çatışma anları İsrail, Lübnan'ın güneyini vuruyor! Çarpıcı görüntüler servis edildi İtalya’yı Boris Fırtınası vurdu! Binden fazla kişi evlerinden tahliye edildi