Çocuklarına dünyaca ünlü heavy metal gruplarının isimlerini verdi: Metallica, Slayer ve Pantera

Gazeteci ve belgesel film yapımcısı David Farrier'in Twitter hesabından yaptığı bir paylaşım herkesi şaşkına çevirdi. Yeni Zelanda'da 3 çocuk annesi bir kadın 3 çocuğuna da dünyaca ünlü heavy metal gruplarının adını verdi

Son Güncelleme:

Belgesel film yapımcısı David Farrier, kişisel Twitter hesabından ‘Metal bebekler’ başlığı ile bir haber sitesinin haberini paylaştı. Farrier, Yeni Zelandalı üç çocuk annesi bir kadının, çocuklarına isim olarak üç ünlü heavy metal grubunu adını seçtiğini açıkladı. Yeni Zelandalı etnik grup 'kiwi'ler mensubu kadının çocukları için seçtiği isimler ise dünyaca ünlü heavy metal grupları Metallica, Slayer ve Pantera... 

Farrier, "Yeni Zelandalı bir annenin çocuklarına Metallica, Pantera ve Slayer ismini verdiğini duyurmaktan gurur duyuyorum. Kadın, bana "en sert üç grubu büyütmenin hiç de kolay olmadığını" söyledi dedi. 

Çocukları için sıradışı isimler seçen kadının ismini saklı tutan Farrier, çocukların doğum sertifikalarını gördüğünü iddia etti.

Metallica isimli çocuğun göbek adının grubun dördüncü albümü olan And Justice For All olduğunu öğrendikten sonra şüphelendiğini belirten, Farrier bu durum hakkında daha geniş bilgi edinebilmek için Yeni Zelanda Kayıt İdaresi Başkanı Jeff Montgomery ile bizzar görüştüğünü söyledi.

Farrier, "Genel Sekretere bizzat ulaştım ve bebeklere grup isimleri veya albümlerden sonra isim verme konusunda herhangi bir kısıtlama olup olmadığını sordum" dedi. Kayıt İdaresi Başkanı’nın kendisine çocuklara hakaret ya da resmi bir rütbe içermeyen isimler olduğu sürece grup veya albüm isimleri verilmesi konusunda bir sorun olmadığının bilgisini verdiğini belirtti.

Farrier, bu 3 çocukğa hayatları boyunca Metallica, Slayer ve Pantera gruplarının konserlerine ücretsiz bilet verilmesini önererek, metal efsanelerine ulaştığını söyledi.

Ayrıca bir fotoğrafını da paylaşıp "Tam ve mutlak saygımızı hak ediyor" yazdı.

Sosyal medya paylaşımı kısa sürede Yeni Zelanda haber siteleri ve müzik ile ilgili sitelerde gündem olan David Farrier, sıradışı olaylar hakkında araştırmaları bilinen bir gazeteci ve belgelsel yapımcısı.

Geçtiğimiz yıl İçişleri Bakanlığı tarafından reddedilen bebek isimlerinin yaklaşık dörtte birinin "Kraliyet" kelimesini içerdiği belirtilirken, bu isimlerin "Roya Ltee, Royal, Royal-Blue, Royal-Reign, Royalty, Royalty-Rain, Royele-Blue ve Royell" gibi 44 isim arasında olduğu ifade edildi. 

Kurallara göre, isimlerin rahatsız edici olmaması, makul uzunlukta olması ve resmi bir unvan veya rütbeye benzememesi gerekiyor. Ancak henüz kimsenin yeni doğan bebeklerine Covid-19 ismi vermeye çalışmaması gözlerden kaçmadı. 

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber