Çılgın profesörün eğlenceli ders anlatımı sosyal medyayı salladı

69 yaşındaki ABD'li fizik ve astronomi profesörü David Wright'ın üniversitedeki fizik derslerini eğlenceli hale getirdiği görüntüleri öğrencileri tarafından videoya alınınca sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu

Son Güncelleme:

45 yıldır Tidewater Community Üniversitesi'nde fizik öğretmenliği yapan, bugüne kadar da yaklaşık 8 bin öğrenciye ders vermiş Profesör David Wright, öğrencilerine dersi keyifli hale getirmek için interaktif bir ders olmasını sağlıyor. Öğrencilerinin görüntü almasına izin veren profesör, ilgilerini çekmek için derslerde maceradan maceraya atlıyor.

Tekerli kaykayla kaymaktan, çivili sedyeye yatmaya kadar ilginç anlatımlarda bulunan profesörün öğrencileri tarafından çekilen video görüntüleri sosyal medyaya yayılınca milyonlar tarafından izlenerek herkesi keyiflendirdi. Profesörün keyifle geçen derslerinde ise devamsızlık yapan öğrenci yok. 

Profesör Wright, "Öğrencileri çok seviyorum çünkü onlar bana enerji veriyorlar. Her yıl yeni bir öğrenci mahsulüm var ve çok istekli ve parlaklar ve gitmeye hazırlar. Benim de devam etmemi sağlıyorlar. Onları hayal kırıklığına uğratmam. Bu beni mutlu ediyor. Onlara biraz daha kolay ulaşabileceğimi ve onlara biraz daha iyi öğretebileceğimi düşünüyorum ve bu daha akılda kalıcı olacak, bu şeyleri uzun süre hatırlayacaklar" dedi. 

Sonraki Haber