Cesedi 20 yıldır bulunamayan kadının kocası yargılanacak!

İngiltere'nin gündeyindeki Dorset bölgesinden Andrew Griggs, Mayıs 1999'da 34 yaşında ve o sırada hamile olan eşi Debbie Griggs'i öldürmekle suçlanıyor.

Son Güncelleme:

Debbie Griggs'in 20 yıl önce kaybolmasının ardından Mayıs 1999'da hamile karısını öldürmekle suçlanan 56 yaşındaki Andrew Griggs'in cinayetle yargılanmasına başlandı. Çiftin üç çocuğu vardı ve Debbie dört aylık hamileydi. 

5 Mayıs 1999 akşamında Debbie, Deal'deki evlerinden kayboldu. Arabası ise bir hafta sonra bulundu. Kadının akrabaları, Debbie kaybolduktan sonra yıllarca bilgi alabilmek için bir kampanya yürüttüler ancak cesedi bulunamadı.

Kraliyet Savcılık Servisi, Kent Polisi'nin geçen yıl Aralık ayında 378 ifade ile 3 bin belge göndermesinin ardından Griggs'e dava açmaya karar verdi.

Kraliyet Başsavcısı Nigel Pilkington, "Aralık 2018'de Kraliyet Savcılığı Servisi, Kent Polisi'nden Andrew Griggs'e karşı cinayet iddiasıyla ilgili birçok delil aldı. Kanıtların gözden geçirilmesinin ardından, Kent Polisine Griggs'i 1999 yılında karısı Debbie Griggs'in öldürme suçundan yargılamasına karar verdik" ifadelerini kullandı.

Sonraki Haber