Çavuşoğlu'ndan Bakü'de diplomatik temaslar!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bağlantısızlar Hareketi (NAM) Devlet ve Hükümet Başkanları 18. Zirvesi'ne katılmak üzere dün Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye gitti. Çavuşoğlu, Bakü'deki temasları kapsamında mevkidaşlarıyla ikili görüşmelerde bulunuyor

Son Güncelleme:

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, 25-26 Ekim'de Azerbaycan'ın ev sahipliğinde Bakü'de düzenlenecek Bağlantısızlar Hareketi (NAM) Devlet ve Hükümet Başkanları 18. Zirvesi'ne katılmak üzere Bakü'ye gitti. Çavuşoğlu, zirve kapsamında düzenlenen Bağlantısızlar Hareketi Filistin konulu Bakanlar Komitesi Toplantısına katıldı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bakü temasları kapsamında mevkidaşlarıyla ikili temaslarda bulunuyor. Çavuşoğlu, Bağlantısızlar Hareketi (NAM) Devlet ve Hükümet Başkanları 18. Zirvesi'ne katılmak üzere geldiği Azerbaycan'da Malezya Dışişleri Bakanı Dato' Saifuddin Bin Abdullah ile görüştü. Çavuşoğlu sonrasında Venezuela Dışişleri Bakanı Jorge Arreaza ile bir araya geldi. Başkent Bakü'de İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif ile görüştü.

Çavuşoğlu, Bakü temasları kapsamında 25 ve 26 Ekim tarihlerinde Bakü'de düzenlenecek NAM Devlet ve Hükümet Başkanları 18. Zirvesi'ne katılacak.

Sonraki Haber