Bunun adı mucize: Denizde akılalmaz yöntemle kurtuluş

Tayland’ın Krabi eyaleti kıyılarında teknesi batan balıkçı Anat Massoyot, uzun süreler konuşulacak mucize bir kurtuluşa imza attı.

Son Güncelleme:

Tayland’ın Krabi eyaleti kıyılarında batan teknesinden kurtulmayı başaran Anat Massoyot, hikayesiyle dünya gündemine düştü. Mucize kurtuluşa bir buzdolabı yardımıyla ulaşan Massoyot, bir başka balıkçı teknesinin kendisini görmesi ve karaya çıkartılması sonucunda kurtarıldı.

“NE YAPACAĞIMI BİLEMEDİM”

Mueang bölgesinde yaşayan 33 yaşındaki adam teknesiyle Koh Lao Hang adasında tek başına balık tutmaya gitti.

Tayland basınnda yer alan habere göre, balık tutarken havanın güzel olduğunu dile getiren Massoyot, birdenbire büyük bir dalga tarafından teknesinin vurulduğunu ve denizin ortasında battığını söyledi. Teknesinin bir anda su almaya başladığını ifade eden Massoyot, güvenli bir şekilde teknesinin içindeki buzdolabına girmeyi başardı.

Hayatta olduğu için şükrettiğini dile getiren Massoyot, “Ne yapacağımı bilemedim. Sadece bekleyip dua ettim. Hayatta olduğum için mutluyum ama eskiden geçimimi sağladığım teknem yok oldu” dedi. Massoyot’un yaşadığı köyün muhtarı Somsak Debbut, adamın teknesini aramak için bir ekip kurduğunu ancak bulma şanslarının çok düşük olduğunu dile getirdi.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber