Brezilya'da hamile bir kadın bindiği yolcu otobüsünde doğum yaptı!

Brezilya’nın Rio de Janeiro kentinde hamile bir kadın bindiği yolcu otobüsünde doğum yaptı. Doğumun ardından olaya tanık olan yolcular ise kadını dakikalarca alkışladı.

Son Güncelleme:

Rio de Janeiro'da hamile bir kadın otobüse binmesinden kısa bir süre sonra ağrı çekmeye başladı. Otobüste bulunanlar sürücüden hastaneye gitmesini istese de doğum hastaneye yetişemeden otobüste gerçekleşti. Kadına doğumda yardımcı olan diğer yolcular, sorunsuz gerçekleşen doğumu dakikalarca alkışladı. Doğum sırasında otobüse yetişen sağlık görevlisinin bebeği kucağına alarak hastaneye götürdüğü anlar ise çevrede bulunanlar tarafından kaydedildi. Otobüste doğum yapan kadın, yaşananlar nedeniyle çevreye rahatsızlık verdiği gerekçesiyle özür diledi.

Kaynak: İHA

Iban kiralama yöntemine dikkat! TikTok satışa yanaşmıyor ABD’de üniversitelerde Gazze’ye destek protestoları yayılıyor Balık tutanları uyaran vegan aktivisti suya böyle attılar Barış çağrısı yaptığı kürsüden beyaz güvercin uçurdu Zorunlu iniş yapan Lufthansa uçağının zor anları kamerada