Tuvaletini yapmak için denize girip öldü!

Brezilya'nın okyanus kıyısında bulunan Piedade plajında, 51 yaşındaki Marcelo Rocha Santos isimli adam sarhoşken denize tuvaletini yapmak istedi, ama nadiren denk gelecek bir talihsizlik eseri hayatından oldu

Son Güncelleme:

Brezilya'da Jaboatao dos Guararapes'teki Piedade plajında, Marcelo Rocha Santos isimli adam tuvaletini yapmak için sığ bölgeye gitti. Sarhoş vaziyette denize giren adam köpek balığı saldırısına uğradı. Çevresindeler bu durum karşısında şok yaşarken, bir süre sahilde hareketsiz yatan Santos, Recife'de kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

Saldırısı sırasında kolu ve bacakları tamamen kopan Santos, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Kan kaybı nedeniyle hayatını kaybeden Santos'ın saldırıya uğradığı bölgede daha önce de benzer olaylar yaşandığı belirtildi. Bölgede daha önce de 12 köpek balığı saldırısının yaşandığı belirtildi. 

Santos'un arkadaşı, saldırıyı gördüğü anda etraftakilere haber verdiğini ancak kimsenin arkadaşını kurtaramadığını söyledi. 

Edriano Gomes isimli arkadaşı, "Saldırıya uğrayan kişi arkadaşımdı, birden çırpınmaya başladı, suda çok fazla kan olduğunu gördük" dedi. 

O sırada Santos ile aynı anda denizde olan bir kişi daha vardı ancak kurtulmuştu. Aynı kişi, "Plajın tuvaleti olmadığı için denize girdim. Belime kadar gelen suda hayatını kaybeden kişiyle yakındım." dedi. 

1992'den beri Suape Limanı'ndaki inşaat çalışmalarının hayvanların üreme ve avlanma alışkanlıklarını bozduğu belirtilirken, 62 köpekbalığı saldırısı ve 25 ölüm gerçekleşti.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber