Bezos'un çıplak fotoğraflarına karşılık 200 bin dolar!

Amazon'un sahibi ve Washington Post gazetesinin sahibi Jeff Bezos'un telefonunun Suudi Veliaht Prens Muhammed bin Selman tarafından hacklendiği iddialarına bir yenisi eklendi. Bezos'un çıplak fotoğraflarını sızdıran kişiye dair açıklamalar gündeme oturdu

Son Güncelleme:

Özel siber güvenlik şirketi FTI Consulting, 1 Mayıs 2018'de Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman'ın WhatsApp hesabından gönderilen bir MP4 video dosyasını, Bezos'un kişisel telefonunda açmasının ardından, telefonda anormal ve olağan dışı etkinlik tespit edildiği ve sonraki aylarda büyük miktarda verinin telefondan dışa aktarıldığını belirlemişti.

SEVGİLİSİNİN ERKEK KARDEŞİ Mİ SIZDIRDI?

2019 yılının Ocak ayında Jeff Bezos'un çıplak fotoğraflarının ve müstehçen mesajlarının sızması magazin basını ve iş dünyasında büyük bir yer tutmuştu. Jeff Bezos'un sevgilisi Lauren Sanchez'e yolladığı çıplak fotoğrafların ve müstehcen mesajların Sanchez'in kardeşi tarafından sızdırıldığı iddia ediliyor.

Dünya basınında geniş yankı uyandıran çıplak fotoğrafların, Bezos'un sevgilisinin erkek kardeşi Michael Sanchez tarafından sızdırıldığı, Sanchez'in fotoğraflar ve mesajlar karşılığında 200 bin dolar elde ettiği iddia edildi. 

Skandal fotoğraflar The National Enquirer tarafından Jeff Bezos'un eşiyle boşanmayı planladığını açıkladıktan saatler sonra sızdırılmıştı. Bezos ve güvenlik ekibinin araştırmaları sonucu, sızdırılan içeriklerden dolayı Sanchez'i suçlamışlar, ancak Lauren Sanchez suçlamaları reddetmişti.

Sonraki Haber