Astana'da Şanghay İş Birliği Örgütü Zirvesi: Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüştü

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Şanghay İşbirliği Örgütü Devlet Başkanları Zirvesi kapsamında Kazakistan'da. Aliyev ilk kritik temasını Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile gerçekleştirdi.

Son Güncelleme:

Bugün ve yarın olmak üzere 2 gün boyunca Kazakistan'ın başkenti Astana'da gerçekleştirilen Şanghay İş Birliği Örgütü Zirvesi'nde Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya geldi. Aliyev ve Putin, ikili ilişkilerin yanı sıra hem bölgesel hem de uluslararası gelişmeleri ele aldı.

Putin, "Her ay buluşsak yine de konuşacağımız şeyler olur diye düşünüyorum" dedi. Özellikle ticari iş birliği konusunda olumlu ilerlemeler kaydedildiğine dikkat çekti. Aliyev de "Ulusal para birimleriyle karşılıklı anlaşmaların artması sevindirici" diye konuştu.

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Şuşa'da Aliyev'le görüştü İtalya'da şoke eden görüntüler peş peşe geldi Grev öncesi petrol istasyonunda uzun kuyruklar oluştu, kalabalık dışarı taştı Mescid-i Aksa'ya girmek isteyen Filistinlilere müdahale Karabağ siyasi diyaloğun merkezi haline geliyor İnşaat ustası, kazı yaparken uyuyan pitonu fark etmedi, o anlar gündem oldu