'Aralıklı oruç' diyetleriyle ünlü doktor ve televizyoncu kayboldu

Aralıklı oruç' diyetleriyle ünlü İngiliz doktor ve televizyon sunucu Michael Mosley tatil için gittiği Yunanistan'ın Sömbeki Adası'nda yürüyüş sırasında kayboldu. Yunan güvenlik güçleri Mosley için alarma geçti.

Son Güncelleme:

Kilo vermek için aralıklı oruç tutmayı popüler hale getiren doktor ve ünlü televizyon sunucusu Michael Mosley tatil için gittiği Yunanistan'ın Sömbeki Adası'nda yürüyüş sırasında kaybolduğu ortaya çıktı.

BBC’de yayınlanan This Morning ve The One Show gibi TV programlarında yer almasıyla tanınan ve aynı zamanda Just One Thing isimli sağlık podcast'ini sunan 67 yaşındaki Dr. Michael Mosley'den çarşamba gününden bu yana haber alınamıyor.

Yunanistan Güvenlik Güçleri Muğla’nın Datça ilçesi karşısındaki Sömbeki Adası'nda kaybolan Mosley için Yunan polisi alarma geçti.

 Sözcü'de yer alan habere göre, adanın belediye başkanı yardımcısı Ilias Chaskas, bir kadının çarşamba günü kendisini orada gördüğünü bildirmesi üzerine, arama çalışmalarının Symi'nin Pedi bölgesinde yoğunlaştığı bilgisini verdi.

Arama çalışmalarına katılan bir kişi ise, karada her yeri aradıklarını belirtti. Öte yandan dalgıçlar da kayıp doktoru arama çalışmalarının deniz safhasında yer alıyor.

67 yaşındaki Mosley, İngiltere'de başta BBC'de yayınlanan "Trust me, I am a Doctor" (Bana güven, ben doktorum) isimli program olmak üzere bir dizi televizyon programıyla tanınıyordu. Mosley aynı zamanda 5:2 aralıklı orucunu popülerleştiren isimlerdendi.

Sonraki Haber