Antwerp belediye başkanı canlı yayında iç çamaşırıyla yakalandı

Belçika'nın Antwerp kenti Belediye Başkanı Bart de Wever, Radio 2 adlı kuruluşa verdiği görüntülü röportaj sırasında iç çamaşırıyla yakalandı. O anlar, sosyal medyada ilgi gördü

Son Güncelleme:

Belçika’nın Antwerp kenti Belediye Başkanı Bart de Wever, yerel radyo kanallarından Radio 2’ye verdiği online röportaj sırasında talihsiz bir kaza yaşadı. Wever, telefonunun kamerasıyla kendisini kaydederken, arkasında bulunan aynayı fark etmeyince ortaya komik görüntüler çıktı. Wever’ın üstünde gömlek olduğu ancak altında iç çamaşırıyla masanın önünde bulunan sandalyede oturduğu görüldü. Sosyal medya kullanıcıları, "En azından çıplak değildi" yorumunu yaptı.

ZOOM TOPLANTILARINDA PEK ÇOK TALİHSİZLİK YAŞANDI

Brezilya'da, Rio de Janeiro kentinin belediye meclisinin Zoom uygulaması aracılığıyla düzenlenen toplantısına katılanlar, üniversite öğrencilerine salgın sürecinde ücretsiz yemek verilmesini tartışmak için toplanmıştı, ancak bir katılımcı, bir süre sonra toplantıyı terk etmiş, kamerayı kapatmayı unutan katılımcı, toplantıya katıldığı odadaki yatakta partneriyle ilişkiye girmişti. 

Hollanda'da gazeteci Daniel Verlaan ise Avrupa Birliği Savunma Bakanlarının Zoom üzerinden gerçekleştirdiği gizli toplantıya sızması güvenlik açığını ortaya çıkarmıştı. 

Eşcinsel evlilik karşıtı açıklamalarıyla tanınan Litvanyalı politikacı Petras Grazulis'in Zoom uygulamasıyla yapılan toplantı sırasında ekrana yansıyan gazeteci arkadaşının yarı çıplak görüntüsü tepkilere neden olmuş, Grazulis ortaya çıkan görüntüye ilişkin katılımcılardan özür dilerken, ekrana yansıyan yarı çıplak haldeki gencin oğlu olduğunu ve kendisine bilgisayar konusunda yardımcı olmak için yanında olduğunu söylemişti. 

Kaynak: DHA

Sonraki Haber