Amazon'da 40 gün mahsur kaldılar! Film gibi kurtuluşun ilk görüntüsü ortaya çıktı

Amazon Ormanları'nda 40 gün boyunca mahsur kalan Kolombiyalı 4 kardeş, ormandaki meyveleri yiyerek ve barınak yaparak hayatta kaldı. Anneleri ise, 'Beni bırakın kendinizi kurtarın' dedi. Peki nasıl hayatta kaldılar? İşte film gibi bir hikaye...

Son Güncelleme:

Film gibi kurtuluşun ilk görüntüsü paylaşıldı. O anlar şaşkınlıkla izlendi.

Kolombiya'da, 1 Mayıs'ta içindeki 7 kişiyle kaybolan ve 17 Mayıs'ta enkazı bulunan küçük uçaktaki 4 çocuğun sağ olarak bulunduğu resmen teyit edildi.

MUCİZE!

Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Tüm ülke için büyük sevinç! 40 gün önce Kolombiya ormanlarında kaybolan 4 çocuk sağ bulundu." ifadesini kullandı.

Haftalardır çocukların sağ bulunması için yoğun bir arama faaliyeti yürüten Ordu, haberi "Mucize" olarak duyurdu.

Açıklamada, 4 kardeşin Caqueta yönetim belgesine bağlı ormanlıkta yerlerinin tespit edildiği kaydedilerek, "Mucize, Mucize, Mucize" ifadesine yer verildi.

SAĞLIK DURUMLARI PAYLAŞILDI

Askeri personel tarafından bulunan çocukların sağlık durumlarının ise "sıvı kaybı" ve "böcek ısırığı" kaynaklı sorunlar olduğu bildirildi.

Yetkililerin kardeşlerle ilgili 18 Mayıs'taki açıklamasında, çocukların sağ bulunduğu belirtilmiş ancak akıbeti doğrulanamamıştı.

Kurtulanlar içinde 11 aylık bir bebeğin de olduğu bilgisi paylaşıldı.

Kaynak: Haber Global TV

ABD'nin Chicago kentindeki "Türk Festivali" devam ediyor İsrail kuşatmasından aslanlar da nasibini aldı Sahibinin şiddet uyguladığı kan revan içindeki küçük köpek nefes nefese kaldı Helikopterin kontrolü kaybettiği anlar: Döne döne pist dışına indi Yeni Kaledonya'yı bağımsızlık ateşi sardı NASA'nın geliştirdiği yılan robot Satürn'ü keşfetmeye hazırlanıyor