Alman polisinden tepki çeken müdahale: Filistin bayrağı taşıyan 10 yaşındaki çocuk gözaltına alındı

Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen Filistin'e destek gösterisinde tepki çeken görüntüler kayda geçti. Eylemcilere sert müdahalede bulunan Alman polisi, Filistin bayrağı taşıyan 10 yaşındaki bir çocuğu önce kovaladı, sonra da gözaltına aldı.

Son Güncelleme:

Filistin bayrağı taşıdığı için Alman polisi ona hayatı boyunca unutamayacağı bir travma yaşattı. Görüntüler Berlin'de Filistin'e destek için düzenlenen gösteri sırasında kayda geçti.

Alman polisi, sadece Filistin bayrağı taşıdığı için 10 yaşındaki bir çocuğu kovaladı. Korkusu yüzünden okunan çocuk yakalandıktan sonra gözaltına alınarak polis aracına götürüldü. Bu sırada olaya tanıklık edenler "utanın" diyerek polislere tepkilerini gösterdi.

"Rahatsız edici ve utanç verici" olarak nitelenen görüntüler sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Polisin diğer eylemcilere yönelik sert müdahalesi de telefon kameralarıyla kayda alındı.

Çin'de yeni meslek: Boşanma fotoğrafçısı Çin'de "panda köpek" şoku! Almanya'da hükümete protesto: Çevreci gruplar ayaklandı Ukrayna için direnişin sembolü haline gelmişti! Savunulmaya devam ediyor ABD'de aksiyon dolu dakikalar: Polis seyir halindeki araca tırmandı İsrail-Lübnan sınırında çatışma anları