Aliyev: Komşu olmayı öğrenmeliyiz

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Soçi'deki üçlü zirvenin üzerinden bir ay geçmeden yeniden görüştü. Bu kez adres Brüksel, ara bulucu AB Konseyi Başkanı Charles Michel'di.

Son Güncelleme:

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Brüksel'de Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'la görüştü. Görüşmede demiryolu hatlarının restorasyonu konusunda anlaşma sağlandı. Ama otoyol güzergahında henüz uzlaşı yok. Aliyev, Ermenistan'a barış anlaşması için bir kez daha seslendi, "Komşu olmayı öğrenmeliyiz" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Sürüden ayrılan yunus insanlarla dost oldu Kaçakçıların elinden kurtarılan Caninde makavları doğaya salındı Penguen kendisini kurtaranlardan asla ayrılamadı İran'da Lale Festivali Yunanistan'da binlerce kişi iş bıraktı Endonezya Cumhurbaşkanı Ankara'da