Akar: Bağdadi'nin yakalanmasıyla ilgili yeni bilgiler yakında açıklayacağız

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Bağdadi'nin eşinin yakalanması ile ilgili 'yakında yeni bilgiler açıklayacağız' ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme:
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Bağdadi'nin eşinin yakalanması ile ilgili "yakında yeni bilgiler açıklayacağız" ifadelerini kullandı. Akar "Avrupa vatandaşı DEAŞ'lılar iade edilecek" dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BAĞDADİ'NİN EŞİNİN YAKALANDIĞINI DUYURMUŞTU

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında "ABD, Bağdadi kendini imha etti ciddi iletişim kampanyası başlattı. Biz de hanımını yakaladık ilk defa bugün açıklıyorum. Aynı şekilde kız kardeşini, eniştesini Suriye tarafında yakaladık. Şuanda biz bu noktada çalışmalarımızı en güçlü şekilde sürdürüyoruz ve devam edeceğiz. Şu anda terör örgütü ile verdiğimiz mücadele hiçbir dönemde olmadığı kadar güçlü şekilde devam ediyor. Terörist, kendi sapkın davası için gözünü kırpmadan masumların kanını döken kişidir. Bu bakımdan Müslüman'dan terörist olmaz. Utanmadan, sıkılmadan 'İslami terör' ifadesini kullanan Batı'nın önce aynaya bakması lazım. Eğer terörist arıyorsanız onlar sizde. İslam'ın adını kullanarak terör faaliyeti yürütenlerin tamamının üzerini kazıyın, altından İslam düşmanları çıkacaktır. FETÖ'nün gerçekte ne olduğunu görmek istiyorsanız elebaşlarının nerede, kimlerin himayesinde yaşadığına bakınız." ifadelerini kullanmıştı.
Sonraki Haber