Afrika'da bir kabilede yapılan eş seçme dansı viral oldu

Afrika'da yapılan eş seçme ritüeli dansı ilginç figürleri ile sosyal medyayı salladı. Dans eden erkek ve kadınların görüntüsü ilgi odağı oldu.

Son Güncelleme:

Afrika kültüründe, birçok kabile ve toplulukta eş seçme ritüelleri danslar aracılığıyla gerçekleştirilir. Bu danslar, genellikle doğal hareketler, ritmik vücut hareketleri ve vuruşlarla yapılan özgün dans figürleri içerir.

Bu danslar, genellikle belirli bir müzik eşliğinde ve topluluk halinde yapılır. Her kabile veya bölgenin kendine özgü eş seçme dansları ve ritüelleri bulunabilir. Bu danslar, genellikle geleneksel düğünler, törenler veya özel etkinlikler sırasında sergilenir.

Fransız akrobasi timinden büyük hata: Fransa bayrağı... Rusya'da Zafer Günü kutlamaları: Kızıl Meydan'da törenler düzenleniyor İngiltere Savunma Bakanlığı'na ait sisteme siber saldırı! İngiliz basını Çin'i işaret etti Burası ABD'nin en alçak noktası: Deniz seviyesinin 86 metre altında Felaket anları: Yanardağın tepesine yıldırım isabet etti İsrail, Refah'ta! Bir tank sınıra böyle ilerledi...