ABD'li korgeneral: 1 saatten kısa sürer!

Hava Kuvvetleri'nden emekli korgeneral Steven L. Kwast, ABD'nin insanı dünyanın herhangi bir noktasına 1 saatten kısa sürede transfer edilmesini sağlayan teknolojiye sahip olduğunu ileri sürdü.

Son Güncelleme:

ABD merkezli The Drive sitesi, emekli hava generali Kwast'ın ABD'nin insanı dünyanın herhangi bir noktasına 1 saatten kısa bir sürede transfer edilmesini sağlayan teknolojiye sahip olduğu iddiasını gündeme getirdi.

Teksas eyaletindeki San Antonio-Randolph Üssü Havacılık Eğitim Komutanlığı'ndan emekli general, Hillsdale Koleji'nin Washington kampüsünde yaptığı konuşmada, "Sözkonusu teknoloji, herhangi bir kişiyi dünyanın herhangi bir noktasından bir başka noktasına 1 saatten kısa sürede transfer edilmesi için mevcut teknolojilerin gelişmişi olmaksızın bağımsız bir teknoloji olarak tesis edilebilir."

The Drive, buna benzer açıklamaların gerçekleri yansıtabileceği gibi ABD Savunma Bakanlığı'nın (Pentagon) uzay alanındaki yeni buluşlara yatırımları önemli ölçüde arttırma isteğini de ortaya koyabileceğinin altını çizdi.

Kwast, "Uzayın gücü, dünyanın gücünü daimi olarak değiştirecek" ifadelerini kullandı. 

ABD
Sonraki Haber