2. Dünya Savaşı'ndan kalma bomba patlatıldı

Çekya'da bir tesiste bulunan 2. Dünya Savaşı'ndan kalma bomba kontrollü olarak patlatıldı. Patlama sonrası tesiste hasar meydana geldi.

Son Güncelleme:

Polis ve itfaiye araçları yerini aldı. Hazırlıklar tamamlanınca düğmeye basıldı. Olayın adresi Çekya. Polonya merkezli bir şirkete ait petrol rafinerisinde 2. Dünya Savaşı'ndan kalan patlamamış bir bomba bulundu. patlayıcının güvenli şekilde infilak ettirilmesi için harekete geçildi.

Bombanın etrafına kum torbalarıyla duvar örüldü, ve hazırlıklar tamamlandı. Yıkım ekibi kontrol odasında düğmeye bastı. Bomba duman ve toprak saçarak infilak etti.

Bombanın bulunmasıyla boşaltılan tesiste hasar meydana geldi. şirketten yapılan açıklamada hasarın incelendiği ve üretime kademeli olarak dönüleceği belirtildi.

Türkiye'de bir ilkin gerçekleşmesini sağlayan ikizler taburcu oldu SpaceX bir ilki başardı! Tarihe geçen görüntü New Jersey'de Cadılar Bayramı'na özel etkinlik Hindistan'da yolcu treni yük trenine çarptı: 19 yaralı Mısır'da korkunç kaza! İki vagon suya gömüldü Milton Kasırgası nedeniyle evlerinde mahsur kalan aile böyle kurtarıldı