Şevket Çoruh, Arka Sokaklar kararını verdi: Kalıyor mu, gidiyor mu?

Yıllardır devam eden Arka Sokaklar dizisinde yeni sezonda büyük bir kan değişimi yaşanıyor. Şevket Çoruh'un da diziden ayrılacağın konuşuluyordu. Kanal D'den sonunda bir açıklama geldi.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Ekranların fenomen yapımlarından birisi olan Arka Sokaklar dizisinin yeni sezonundan gelen ayrılık haberi izleyenleri üzmüştü. Eylül ayında 17. sezonuyla ekrana gelmesi beklenen Kanal D’nin sevilen dizisinde, artık vazgeçilmez isimlerden birisi olan Şevket Çoruh’un sinema ve tiyatro çalışmalarına daha çok vakit ayırmak için diziyi bırakacağı gündeme gelmişti.

Mesut Komiser olarak çok sevilen Şevket Çoruh, dizinin en önemli renklerinden birisi. Canlandırdığı karakterle Arka Sokaklar dizisini izleyenlerin çok sevdiği bir isim olan Çoruh’un bu kararı sevinçle karşılanırken, diziye yeni isimlerin katılmasıyla yeni sezona merak da arttı.

Erler Film imzalı Arka Sokaklar dizisinde bazı karakterler hiç değişmezken, pek çok isim de diziye katıldı ve zaman içinde ayrıldı. Bazı şaşırtan ayrılıklar arasında dizide Zeliş karakterine hayat veren Yüsra Geyik’in gidişi de vardı. 15. sezonda yaşanan bu ayrılık izleyici için zor olmuştu. Ardından Emre Bey, Yiğitcan Engin, Ela Yörüklü de diziden ayrılan isimler arasına katılmıştı.