Sandık Kokusu 32. Bölüm Tek Parça Full İzle! Show TV Sandık Kokusu yeni bölüm (son bölüm) izle!

Sandık Kokusu 32. Bölüm Show TV ekranlarında 23 Ekim 2024 günü yayınlandı. Dizinin yeni bölümü (son bölüm) internete yüklendi. Sandık Kokusu dizisinin 32. bölümünü tek parça ful izleyebileceğiniz link haberimizde.

Son Güncelleme:

Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Sandık Kokusu dizisinin son bölümünde yaşananlar merak konusu oldu. 'Sandık Kokusu'nun dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu ele aldık. Dizinin son bölümünü (yeni bölüm) izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Show TV Sandık Kokusu 32. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

SANDIK KOKUSU 32. BÖLÜMDE NE OLDU?

Kıvanç, Karsu ve Mert, Tekin’in kızı Nilüfer’in yardımıyla Irmak’ın tutulduğu yeri öğrenirler. Irmak kurtarılırken, Tekin polisler tarafından tutuklanır. Irmak’ın tutulduğu yeri öğrenirler. Mafya ile başı belada olan Reha, canından endişe etmeye başlar.

Rahim’in bedel olarak bir milyon dolar istemesiyle daha da sıkışır. Kıvanç herkesle birlikte Bora’yı da kulübüne davet eder. Sarhoş bir adamın Karsu’yu rahatsız etmesiyle birlikte gecenin sonu karakolda biter.

Site görevlisi Ekrem’i Albay zanneden Gülnaz, Türkan aracılığıyla bir görüşme ayarlar. Ancak karşısında yaşlı, gerçek Albay’ı görünce neye uğradığını şaşırır. Ekrem mevzusunu öğrenen Filiz, Gülnaz’ı Hasan’a söylemekle tehdit eder. 

Ancak Gülnaz her şeyi Hasan’a itiraf ederek Filiz’i şaşırtır.Çıkmak için Bora’nın aramasını bekleyen Ayça, Bora’nın Karsu’yu almaya geldiğini görünce şok olur. İlk defa yenildiğini hissederken Karsu’ya iyice bilenecektir.

SANDIK KOKUSU DİZİSİ OYUNCULARI

Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi sevilen isimlerin başrolde yer aldığı dizi çarşamba günleri yayınlanacak. Kadroda ayrıca Kayhan Açıkgöz, Seda Türkmen, Ergun Kuyucu, Şahin Sancak ve Levent Can yer alacak.

SANDIK KOKUSU SON BÖLÜM (YENİ BÖLÜM) İZLE

Sandık Kokusu dizisinin Show TV'de 23 Ekim 2024 Çarşamba günü yayınlanan 32. bölümünü (son bölüm) tek parça full izleyebileceğiniz link.

SANDIK KOKUSU 32. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

Sonraki Haber