Kuruluş Osman 168. Bölüm Tek Parça Full İzle! ATV Kuruluş Osman son bölüm izle!

Kuruluş Osman 168. Bölüm ATV ekranlarında 23 Ekim 2024 günü yayınlandı. Dizinin yeni bölümü (son bölüm) internete yüklendi. Kuruluş Osman dizisinin 168. bölümünü tek parça ful izleyebileceğiniz link haberimizde.

Son Güncelleme:

ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisinin 168. bölümünde (son bölüm) yaşananlar merak konusu oldu. 'Kuruluş Osman'nın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu ele aldık. Dizinin son bölümünü (yeni bölüm) izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte ATV Kuruluş Osman 168. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

KURULUŞ OSMAN 168. BÖLÜM KONUSU NE?

Osman Bey ve alpları kendilerine kurulan tuzaktan kurtulmuştur. Lucas'ın adamları tarafından köşeye sıkıştırılan Orhan Bey ve Holofira ise nasıl bir hamleyle kurtulacaklardır? Orhan ve Holofira'nın evlenmesinin önünde artık hiçbir engel kalmamıştır. Osman Bey oğlu için anlı şanlı bir düğün toyu kuracaktır, bütün obada düğün telaşı başlar.

Osman Bey'in bütün tuzaklardan kurtulması Lucas'ı da, Karesi Bey'i de çok öfkelendirir. Lucas, Osman Bey'i alt etmek için yeni bir hamlesi olduğunu söyler. Karesi Bey bu hamlede nasıl bir rol oynayacaktır? Kayı Obası'nda düğün toyu sürerken Lucas yapacağını yapmış, Söğüt'te büyük bir isyan ateşi yakmıştır, haber toya yıldırım gibi düşer. Osman Bey isyan ataşını söndürmek için nasıl bir hamle yapacaktır?

Lucas bir yandan Söğüt'te isyan ateşini yakmışken öte yanda ordusunu Karadin Kalesi hududuna dayamıştır. Bir tarafta isyanı bastırmaya çalışan Osman Bey, Karadin Kalesi'nin haberini alır. Osman Bey bu cendereden nasıl çıkacaktır? Evladının acısı hala taze olan Gonca Hatun ve Holofira arasında hiçbir şey eskisi gibi değildir artık. Gonca Hatun, Alaeddin Bey'e oradan gitmek istediğini söyler. Gonca Hatun ve Alaeddin Bey, Kayı Obası'ndan gidecek midir?

Holofira ve Gonca arasındaki soğuk rüzgarların farkına varan Begüm ve Hazal Hatunlar bu durumdan kendilerine nasıl pay çıkaracaklardır? Yusuf ve Saruca, Fatma Hatun'un gönlünü kazanmak için adımlar atmaya devam ederler. Birbirlerinin niyetinin farkında olan Yusuf ve Saruca restleşir. Bu restleşmenin bir galibi olacak mıdır?

KURULUŞ OSMAN OYUNCULARI KİMLER?

Kuruluş Osman oyuncuları sırasıyla şu şekildedir; Burak Özçivit - Osman Bey, Özge Törer - Bala Hatun, Yıldız Çağrı Atiksoy - Malhun Hatun, Emel Dede - Gonca Hatun, Ecem Sena Bayır - Holofira, Faruk Aran - Alaeddin Bey, Buse Arslan - Aygül, Burak Çelik - Kongar, Emre Bey - Orhan Bey.

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜM İZLE

23 Ekim 2024 Çarşamba günü ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman Dizisinin 168. Bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link. İşte dizi izle linki...

KURULUŞ OSMAN DİZİSİ 168. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

Sonraki Haber