Kızıl Goncalar 24. Bölüm Tek Parça Full İzle! NOW TV Kızıl Goncalar son bölüm izle!

Kızıl Goncalar 24. bölüm NOW TV ekranlarında 28 Ekim 2024 günü yayınlandı. Dizinin yeni bölümü (son bölüm) internete yüklendi. Kızıl Goncalar dizisinin 24. bölümünü tek parça ful izleyebileceğiniz link haberimizde.

Son Güncelleme:

NOW ekranlarında yayın hayatına başlayan Kızıl Goncalar dizisinin son bölümünde yaşananlar merak konusu oldu. 'Kızıl Goncalar'ın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu ele aldık. Dizinin son bölümünü (yeni bölüm) izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte NOW TV Kızıl Goncalar 24. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

KIZIL GONCALAR 24. BÖLÜM KONUSU NEDİR?

Zeynep’ten kalan çizim sayesinde tarikatın Lokman’ın peşinde olduğunu anlayan Cüneyd onu kurtarmak için kitabı yakmış ama karşısına dikildiği Vahid’in babası olduğunu öğrenmiştir. Artık Vahid’in elinde gizemli kitabı ezberlemiş Cüneyd’den başka yol kalmamıştır. Öte yandan Levent, Mira’nın Zeynep’le Meryem’i ayırma çabasına daha fazla tahammül edemez, kızını karşısına alma pahasına bir karar verir. Ancak Meryem yıllar sonra kavuştuğu kızının gönlü olmadan adım atmak istememektir.

Vahid, duyduklarını sindirmeye çalışan Cüneyd’i gizlice tekkeye getirmiş, tehditle kendisine yardım etmesini sağlamaya çalışırken Cüneyd’i de hafızasını kazanması için zorlamaktadır. Cüneyd’e kitapla ilgili yardım edecek olan Zeynep ise aynı Levent gibi Vahid’in Cüneyd’in aklıyla oynamasının onu sonsuza dek kaybetmelerine sebep olmasından korkmaktadır.

Bu sırada Hasna da Kevser’i hayatından çıkaracak büyük yalanı yakalamaya çok yaklaşmıştır. Şimdi Meryem, bir yandan Naim’le uğraşıp bir yandan Mira’yla yakınlaşmaya çalışırken Kevser’i ve Zeynep’i kurtarmanın bir yolunu da bulmak zorunda kalacaktır.

KIZIL GONCALAR DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle dikkat çeken dizide Özcan Deniz ve Özgü Namal’a, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehra Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar gibi birbirinden başarılı isimler eşlik ediyor.

KIZIL GONCALAR SON BÖLÜM (YENİ BÖLÜM) İZLE

Kızıl Goncalar dizisinin NOW TV'de 28 Ekim 2024 Pazartesi günü yayınlanan 24. bölümünü (son bölüm) tek parça full izleyebileceğiniz link.

KIZIL GONCALAR 24. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

Sonraki Haber