Kirli Sepeti 38. Bölüm Tek Parça Full İzle! NOW TV Kirli Sepeti son bölüm izle!

Kirli Sepeti dizisinin 38. bölümü NOW TV ekranlarında 20 Ekim 2024 günü yayınlandı. Dizinin yeni bölümü (son bölüm) internete yüklendi. Kirli Sepeti dizisinin 38. bölümünü tek parça ful izleyebileceğiniz link haberimizde.

Son Güncelleme:

NOW TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Kirli Sepeti dizisinin son bölümünde yaşananlar merak konusu oldu. 'Kirli Sepeti'nın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu ele aldık. Dizinin son bölümünü (yeni bölüm) izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte NOW TV Kirli Sepeti 38. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

KİRLİ SEPETİ DİZİSİ 38. BÖLÜM KONUSU NEDİR?

Medine’nin paniği, Meyra’nın tuttuğu dedektif Nevzat’ı etkisiz hale getirmesiyle zirveye çıkar. Nevzat’ın elindeki bilgiler, Songül'ün geçmişini ortaya dökme tehlikesi yaratırken, Medine ve Songül, bu tehlikeyi savuşturmak için harekete geçer.

Hayriye ise İlkgül'ün gizemli hamileliği hakkında yeni bilgilerle sarsılır ve bu durumu ablası Songül’e nasıl anlatacağını bilemez. Songül, Hayriye ve Medine için işler iyice karmaşıklaşırken, büyük sırlar gün yüzüne çıkmak üzeredir. Her adımda daha derin bir tehlike yaklaşmaktadır.

KİRLİ SEPETİ DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Kirli Sepeti dizisinin kadrosunda Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan, Melisa Döngel, Gözde Seda Altuner, Bestemsu Özdemir, Aleyna Özgeçen, Deniz Sarıkaş, Nihan Doğa ve Serhat Kılıç ve Devrim Yakut gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

KİRLİ SEPETİ SON BÖLÜM (YENİ BÖLÜM) İZLE

Kirli Sepeti dizisinin NOW TV'de 20 Ekim 2024 Pazar günü yayınlanan 38. bölümünü (son bölüm) tek parça full izleyebileceğiniz link.

KİRLİ SEPETİ 38. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

Sonraki Haber