Netflix'in Kulüp dizisinden 2. sezon müjdesi az önce geldi

Galerinin tamamı için tıklayınız

Kulüp dizisinin ikinci sezon çekimlerinin tamamlanması ve montaj aşamasına geçilmesi, dizinin yeni sezonunun çok da uzak olmayan bir süreçte izleyicilerle buluşabileceğini de gösteriyor. Kulüp dizisinin ikinci sezonuyla 2023 yılının ilk çeyreğinde yayınlanması yönünde bir beklenti bulunuyor. Gökçe Bahadır ise henüz yayın tarihini bilmediğini belirtti.

Geçen sezon Fox TV ekranında yayınlanan ve tek sezonluk bir iş olarak kalan Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizide Gökçe Bahadır, başrolde yer almış ve bir boşanma avukatını canlandırmıştı.

Şimdilerde yeni proje değil de dinlenmeyi ve kocasıyla güzel vakit geçirmeyi düşünen Gökçe Bahadır, şimdilik gelen projeleri değerlendirmediğini, buna daha sonra bakacağını söyledi.

Ünlü oyucu, ayrıca kocası Emir Ersoy ile birlikte geçen yıl düet yapmış ve bu şarkının klibinde rol almıştı. Gökçe Bahadır, pandemi öncesinde İzmir’in Kızları isimli müzikli gösteri için hem şan dersleri almıştı hem de dans eğitimleri ile yeteneklerini geliştirmişti.

Pandemi döneminin başlarında İzmir’in Kızları müzikli gösterisi ile sahneye de çıkan oyuncu, kariyerinde çok farklı bir adımı da bu projeyle sergileyerek başarılı bir işe daha imzasını atmıştı. (Televizyon Gazetesi)

Kaynak: Diğer