Harry Potter için beklenen haber geldi: Hayranları bu işe çok sevinecek

Fantastik edebiyat ve sinemanın gelmiş geçmiş en ünlü serilerinden olan Harry Potter, beyaz perdeden sonra televizyon ekranına da uyarlanacak Harry Potter dizisi için oyuncu arayışı başladı. Ancak tam da bu konuda bazı endişeler var.

Son Güncelleme:

Hogwarts ekspresi, dokuz üç çeyrek istasyonundan yeniden kalkmaya hazırlanıyor. J. K. Rowling'in fantastik serisi Harry Potter, bu kez ekranlara dizi olarak geliyor. Merakla beklenen dizi, HBO kanalında yayınlanacak. 7 sezon devam etmesi planlanıyor. Her sezonda serinin bir kitabı konu alınacak. Kitabın yazarı J. K. Rowling dizinin baş yapımcılığını üstlenecek. Net bir yayın tarihi yok. Ama 2026'da ekranlara gelmesi bekleniyor.

Büyücülerin sihirli dünyasını yeniden izleyiciyle buluşturacak yapım için oyuncu arayışı başladı. HBO, Harry Potter, Ron Weasley ve Hermione Granger karakterlerine hayat verecek yeni başrol oyuncularını belirlemeye çalışıyor. 9-11 yaş aralığındaki adayların İngiltere ve İrlanda'da ikamet etmeleri zorunlu.

Çünkü çekimler İngiltere'de yapılacak. Seçmeler nisan ayında başlıyor. HBO oyuncu kadrosu oluşturulurken "kapsayıcılık ve çeşitlilik" ilkesine bağlı kalınacağını açıkladı. Yani adaylar ırkları, etnik kökenleri, cinsiyetleri veya fiziksel engelleri ne olursa olsun kadroya girebilecek.

Ancak bu konuda endişeli olanlar var. Amazon'un yayınladığı Yüzüklerin Efendisi dizisinde, elflerin siyah ırktan olması tepki çekmiş, kitaba uyulmadığı eleştirileri dile getirilmişti.

Rings Of Power 2. sezon fragmanı yayınlandı! Yayın tarihi belli oldu Arka Sokaklar'da büyük sürpriz... Yeni fragmanı izleyenler şaşkına döndü! İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü'den yeni pavyon dansı performansı Gerçek Squid Game başlıyor! Atatürk filminden ilk fragman geldi Squid Game ikinci sezon tanıtımı yayınlandı!