Bahar 21. Bölüm Tek Parça Full İzle! Show TV Bahar son bölüm izle!

Bahar 21. bölüm Show TV ekranlarında 22 Ekim 2024 günü yayınlandı. Dizinin yeni bölümü (son bölüm) internete yüklendi. Bahar dizisinin 21. bölümünü tek parça ful izleyebileceğiniz link haberimizde.

Son Güncelleme:

Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Bahar dizisinin son bölümünde yaşananlar merak konusu oldu. 'Bahar'ın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu ele aldık. Dizinin son bölümünü (yeni bölüm) izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Show TV Bahar 21. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

BAHAR 21. BÖLÜM KONUSU NEDİR?

Evren’in vurulmasıyla darmadağın olan Bahar, hastaneden uzaklaştırılmasıyla birlikte hayatı allak bullak olur. Timur, Evren’i kurtarmaya çalışırken Süreyya ise Bahar’a son darbeyi vurur.

Hastaneye bomba gibi düşen genç hastanın kimliği asistanlar ve doktorlar arasında meraka yol açar. Efsun ise bu karışıklıktan faydalanıp Seren ve Aziz Uras’ın kafasını karıştırmakla meşguldür. 

İşini, evini ve Evren’i kaybeden Bahar, küllerinden yeniden doğmaya kararlıdır. Ama finalde onu acı bir sürpriz bekliyordur.

BAHAR DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Bahar, güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle dikkat çekiyor. Dizide yer alan isimler ve hayat verdiği roller şu şekilde; Demet Evgar - Bahar Yavuzoğlu, Buğra Gülsoy - Evren Yalkın, Mehmet Yılmaz Ak - Timur Yavuzoğlu, Hatice Aslan - Nevra Yavuzoğlu, Ecem Özkaya - Rengin Çevik.

BAHAR SON BÖLÜM (YENİ BÖLÜM) İZLE

Bahar dizisinin SHOW TV'de 22 Ekim 2024 Salı günü yayınlanan 21. bölümünü (son bölüm) tek parça full izleyebileceğiniz link.

BAHAR 21. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

Sonraki Haber