WhatsApp'tan heyecanlandıran haber: Yıllardır süren kabus bitiyor, aynı anda iki telefonda...

WhatsApp hesabınıza başka bir akıllı telefonla bağlanmanıza izin verecek özelliği geliştirmeye devam ediyor.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

WhatsApp'ta aylar süren güncelleme dönemleri geride kaldı. Meta'nın sahip olduğu şirket, neredeyse her gün hizmeti için yeni özellikler eklemeye veya test etmeye devam ediyor. Yine de WhatsApp için ciddi bir problem var: Aynı anda birden fazla akıllı telefonda kullanılamaması.

Mesajlaşma platformu, bu dezavantajı gidermek için geçen yıldan beri çoklu cihaz üzerinde çalışıyor, ancak henüz güncellemelerde bu özelliğin geldiğini göremedik. Ancak özellik hakkında daha fazla ayrıntı ortaya çıktı ve hala geliştirilme aşamasında olduğu anlaşıldı.

WhatsApp'taki gelişmiş çoklu cihaz desteği, yardımcı cihaz olarak ikinci bir akıllı telefon eklemenize olanak tanıyor. WABetaInfo, Android için en son WhatsApp beta sürümünde sohbet geçmişinizi mobil cihazlar arasında senkronize eden özelliğe dair izler buldu. Eşlik eden bir cihazda oturum açtığınızda, senkronizasyon işlemi görünüşte otomatik olacak. Ancak, görüşme sayınıza bağlı olarak işlemin tamamlanması biraz zaman alabilir. Yine de yardımcı cihaz desteğinin sonunda platforma geleceğini söyleyebiliriz.

Kaynak: Haber Global TV