WhatsApp Telegram'dan aşırıyor: O özellik de ortaya çıktı

Whatsapp 'gruplar'ı şenlendirecek yeni bir özellik üzerinde çalışmaya başladı. Tabii bu özellik Whatsapp için yeni, birçok anlık mesajlaşma uygulamasında ise yıllardır kullanılıyor. İşte o özellik...

Son Güncelleme:

WhatsApp son dönemde uygulamayı geliştirmek için yoğun bir çaba harcıyor. Ancak geliştirilen birçok özelliğin halihazırda Telegram'da kullanılıyor olması dikkatli kullanıcıların gözünden kaçmadı.

WhatsApp'ın üzerinde çalıştığı yeni özellik anket. Telegram'da yıllardır var olan bu özelliği kendi platformunda da eklemek isteyen WhatsApp'ın Anketler özelliğiyle gruplarda soru sorulara anket yapılabilecek. Ankete sadece grup üyeleri katılabilecek.

Anketler özelliğiyle WhatsApp grupların daha efektif kullanılmasını sağlamak istiyor. Anket sonuçları ve cevaplarlı sadece grup üyeleri görebilecek ve bu bilgiler uçtan uca şifrelemeyle korunacak.

Henüz bilinen başka detay yok. Ancak bu özelliğin özellikle iş amacıyla kurulmuş WhatsApp gruplarında çok popüler olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Ancak bitmedi, yeni bir özellik daha yolda. Bu kez WhatsApp; Instagram ve Messenger'dan esinlenmiş.. Detaylar haberimizin devamında.

Kaynak: Haber Global TV