Pepe'den Arjantinli hakem tepkisi: "Kupayı Arjantin'e verebilirler!"

2022 Dünya Kupası çeyrek final maçında Fas'a 1-0 mağlup olarak organizasyona veda eden Portekiz'de takım kaptanlarından Pepe, maça Arjantinli bir hakemin atanmasının kabul edilemez olduğunu belirterek, "Bugün gördüklerimden sonra, kupayı Arjantin'e verebilirler." dedi.

Son Güncelleme:

Pepe, Fas'a 1-0 yenildikleri maç sonrası hakemi eleştirirken, "Arjantinli bir hakemin maçı yönetmesi kabul edilemez" dedi.

Katar'ın ev sahipliğinde düzenlenen FIFA 2022 Dünya Kupası çeyrek final maçında Fas, Youssef En Nesyri'nin 42. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti ve adını yarı finale yazdıran taraf oldu.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Portekiz takım kaptanlarından Pepe, maçı Arjantinli hakem Facundo Tello'nun yönetmesine tepki göstererek, "Her zaman oyunun hakimiydik. Beklemediğimiz bir anda gol yedik ama şunu söylemeliyim. Dün Arjantin - Hollanda maçında yaşananlardan sonra, bugün Arjantinli bir hakemin bizim maçı yönetmesi kabul edilemez bir şey. Bugün gördüklerimden sonra, kupayı Arjantin'e verebilirler" ifadelerini kullandı.

Maçın uzatma süresinin de az olduğunu söyleyen Pepe, "Kaleci her zaman maçı duraklattı. Futbol oynamak isteyen tek takım Portekiz'di. Oynamamıza izin vermediler. Üzgünüz, Dünya Kupası'nı alacak kaliteye sahibiz, maalesef bunu başaramadık" diye konuştu.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber