Ünlü aktör kendisinden 48 yaş küçük sevgilisiyle 5'inci evliliğine hazırlanıyor

Rusya
Ünlü aktör kendisinden 48 yaş küçük sevgilisiyle 5'inci evliliğine hazırlanıyor

Evlilikleriyle sık sık gündeme gelen Rus sinema ve tiyatrosunun efsane aktörü 90 yaşındaki İvan Krasko, kendisinden 48 yaş küçük Natalya Smıkova adlı sevgilisiyle 5'inci kez evliliğe hazırlanıyor.

Rusya'da evlilikleriyle sık sık gündeme gelen Rus sinema ve tiyatrosunun ünlü aktörü 90 yaşındaki İvan Krasko, 5'inci kez nikah masasına oturacak. Üç evliliğinde de kendisinden oldukça küçük kadınlarla olan Krasko geneleği bozmadı. Krasko, kendisinden 48 yaş küçük Natalya Smikova adlı sevgilisiyle yine medyanın ilgi odağı oldu.

Rus medyasına konuşan Krasko, kız arkadaşı Natalya Smikova ile tiyatroda tanıştıklarını söyledi. Natalya’nın sık sık Krasko’nun performanslarını izlemek için tiyatroya gittiğini söyleyen Krasko "Birbirimizi seviyoruz. Evlilik planları var" dedi. 

Ünlü aktör kendisinden 48 yaş küçük sevgilisiyle 5'inci evliliğine hazırlanıyor - Resim : 1

KRASKO KİMDİR?

Ivan Ivanovich 23 Eylül 1930'da Vartemyagi (Leningrad Bölgesi) köyünde doğdu. 23 yaşında Birinci Baltık Yüksek Deniz Okulu'ndaki çalışmalarını “topçu subayı” derecesi ile tamamladı. Bundan sonra, birkaç yıl boyunca Tuna Flotilla gemisinin komutanıydı. 27 yaşında Krasko, çalışmalarına Leningrad Tiyatro Enstitüsü'nde başladı. Ostrovsky. 5 yıl sonra genç aktör ünlü Leningrad Dram Tiyatrosu'na kaydoldu.

Filmde çıkışını geçen yüzyılın 60'lı yıllarının ortalarında yaptı ve "Kaza" adlı bir dedektif hikayesinde bir cameo rolü üstlendi. Aktör televizyon dizisi "Polis Çavuş" un ilk ciddi rolünü aldı.

Ünlü aktör kendisinden 48 yaş küçük sevgilisiyle 5'inci evliliğine hazırlanıyor - Resim : 2

BİR ÖNCEKİ EŞİ ÖĞRENCİSİYDİ

Sanatçının ilk eşi Ekaterina İvanova'ydı. Bu evlilikten Galina isimli kızları doğdu. Bir yıl sonra Ivan Ivanovich Krasko Kira Petrova ile evlendi. Çift 41 yıl birlikte yaşadı, 1997'de Kira Vasilyevna hayatını kaybetti, bu ilişkilerden oğlu Andrei Krasko (2008'de “Tasfiye” dizisinde ölen ünlü bir Rus sanatçı) ve kızı Julia Svekrovska-Krasko doğdu.

100'den fazla filmde ve çok sayıda tiyatro oyununda 140'ın üzerinde başrol oynayan ünlü aktör, 6 yıl önceki evliliğinde Sovyet donanmasında giydiği üniforması ile damat olmuştu.

Krasko, 2015 yılında, kendisinden 60 yaş küçük öğrencisi Natalia Shevel ile St. Petersburg'da 4'üncü kez evlenmişti.

Kaynak: DHA

Rusya