Müge Anlı ile Tatlı Sert neden yok? Yapımcıdan açıklama geldi

Müge Anlı ile Tatlı Sert neden yok? Yapımcıdan açıklama geldi

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 6 Nisan'dan bu yana bant yayınlarıyla ekrana geliyor. Program takipçileri, programın akıbetini merak ediyor. Peki Müge Anlı programı neden yok? Müge Anlı yeni bölümleri ne zaman başlayacak?

Pek çok dizi ve program koronavirüs nedeniyle geçici bir süre yayına ara verdi. Bir süre yayına devam eden Müge Anlı ve ekibi de virüs vakalarının artması nedeniyle yeni bölümlerine ara verdi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı bir süre tekrar bölümleriyle ekranlarda olacak. 

Yayına ara verilmesinden sonra dün ortaya atılan "50 kişi tazminatsız işten çıkarıldı" iddiasına yapımcı şirketten açıklama geldi.

İddiaları yalanlayan şirket, "Çalışanlarımız bile biliyor böyle bir şey olmadığını ve bizi arayıp sormuyorlar. SGK çıkışları yapılmadı, maaş alamama durumu yok" dedi. MedyaTava'ya açıklamada bulunan Mavi Klaket Yapım yönetimi iddiaları yalanladı. 

Açıklamada, "Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibinde 61 kişi çalışıyor. Haber ekibi ve istihbarat ekibi evde çalışıyor. Montaj ekibi burada. Koronavirüs nedeniyle geçici bir süre yayına ara verdik. Bunlar aslı astarı olmayan haberler. Çalışanlarımız bile biliyor böyle bir şey olmadığını ve bizi arayıp sormuyorlar. SGK çıkışları yapılmadı, maaş alamama durumu yok. Müge Anlı ile Tatlı Sert gibi bir programda 50 kişinin işine son verilmesi söz konusu olabilir mi?" ifadelerine yer verildi. 

Yapım şirketi ayrıca, şimdilerde eski bölümleri banttan yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının pazartesi günü canlı yayınla ekrana dönebileceğini de söyledi.