Kadıköy Moda Sahili kalabalığı havadan fotoğraflandı

İstanbul
Kadıköy Moda Sahili kalabalığı havadan fotoğraflandı

Hafta içinde İstanbul'u etkisi altına alan sağanak yağışın ardından güzel havayı fırsat bilen İstanbullular Moda Sahili'ne akın etti. Vatandaşların sosyal mesafe kuralı ve maske takma zorunluluğuna uymadıkları görüldü.

Hafta sonu güzel havayı fırsat bilenler Moda Sahili'ne akın etti. Sahili dolduran bazı vatandaşlar çimlerin üzerinde ve yanlarında getirdikleri taburelerde otururken, bazıları ise yürüyüş yaptı. Vatandaşların sosyal mesafe kuralı ve maske takma zorunluluğuna uymadıkları görüldü. Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve bekçiler sahilde dolaşarak vatandaşlara sosyal mesafe ve maske uyarısında bulundu.

Kadıköy Moda Sahili kalabalığı havadan fotoğraflandı - Resim : 1

Sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar, koronavirüse rağmen Taksim Meydanı’na akın etti. Taksim Meydan ve İstiklal Caddesi’nde adeta insan seli oluştu.
Yeni tip koronavirüsle mücadele kapsamında, sık sık yapılan kalabalık yerlerden uzak durulması uyarılarına rağmen bugün birçok vatandaş Taksim ve İstiklal Caddesi’ne akın etti. Geçtiğimiz günlerde etkisini gösteren yoğun yağış ve fırtınanın yerini sıcak havaya bırakmasının da etkisiyle vatandaşlar İstiklal Caddesi’ni hıncahınç doldurdu. Sosyal mesafe kurallarının hiçe sayıldığı sokakta adeta insan seli oluştu.

 

Kaynak: DHA

Kadıköy Moda Sahili beyoğlu İstanbul