Yeni Gün hafta içi her gün saat 09:00'da Haber Global'de

Haber Global
Yeni Gün hafta içi her gün saat 09:00'da Haber Global'de

Sultan Arınır’ın sunumuyla Yeni Gün hafta içi her gün 09.00’da Haber Global’de.

Güne dair merak edilenler Sultan Arınır’ın sunduğu “Yeni Gün” haber kuşağıyla, hafta içi her gün saat 09.00’da Haber Global’de ekranlara geliyor.

Yeni Gün hafta içi her gün saat 09:00'da Haber Global'de - Resim : 1

Sultan Arınır gündemin nabzını tutup, Gazeteci Metehan Demir ve konuklarıyla merak edilen konu başlıklarını ele alıyor.

Ankara’da siyaset koridorlarının nabzını Haber Global Ankara Temsilcisi Işınsu Tezkan Tüz tutuyor. Sahadaki muhabirler de, son dakika gelişmelerini aktarıyor.

Yeni Gün hafta içi her gün saat 09:00'da Haber Global'de - Resim : 2

Ekonomi ve piyasalar da her sabah Haber Global'de konuşuluyor. Haber Global Ekonomi Müdürü Murat Üzel piyasaların nabzını tutuyor, ekonomide yaşanan son gelişmeleri masaya yatırıyor. Ekonomiye dair her şey hafta içi her gün Sultan Arınır ile Yeni Gün'de ekrana taşınıyor.

SULTAN ARINIR

Sultan Arınır, 1987 yılında doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde Sosyoloji okudu. Reuters'te 'Making Television News' eğitimi aldı.

Haberciliğe üniversitenin son senesi, 2009 yılında Cnn Türk televizyonunda başladı. Önce sahadaydı. Gazeteciliğin temellerini muhabirlik yaparak öğrendi. Sonra stüdyoya geçti ve haber spikerliği yaptı. 2013 yılında Ntv'ye transfer oldu. Haber spikerliğinin yanı sıra pek çok ödül alan, engellilerin başarı hikayelerinin anlatıldığı "Yeter ki İste" isimli bir program sundu. "Tekno Hayat" isimli bir programla da 2 sezon boyunca teknoloji ve bilim dünyasından son gelişmeleri aktardı. 2018 yılında Cnn Türk'e döndü. Yaklaşık 4 yıl gün içi haberlerini sundu. Siyaset ve dış politikanın konuşulduğu tartışma programlarında da moderatörlük görevi üstlendi.

2021 yılının sonunda Haber Global'e transfer oldu. Hafta içi 09:00'da Yeni Gün haber kuşağı ile gündeme ilişkin son durumu aktarıyor.

Gündemin öne çıkan olaylarını da her hafta "Artı Eksi” programında değerlendiriyor. Siyaset, dış politika ve ekonomi başlıklarının konuşulduğu programda, konusunda uzman isimlerin yorumlarına geniş yer veriliyor. 

Yeni Gün hafta içi her gün saat 09:00'da Haber Global'de - Resim : 4

Aynı zamanda Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde "Spikerlik-Sunuculuk" dersleri veriyor. Evli ve bir çocuk annesidir. 

Yeni Gün hafta içi her gün saat 09:00'da Haber Global'de - Resim : 5

 

 

 

Kaynak: Haber Global TV

sultan arınır Yeni Gün Haber Global